Naše služby

Homlokzatok helyreállítása

Fagy, eső, hó, napsütés… a kedvezőtlen külső időjárási körülmények hatással vannak minden homlokzatra. A rossz külső körülmények hatására a homlokzaton kialakuló apró repedések előbb-utóbb jelentős károkat okozhatnak. A homlokzat így nemcsak esztétikai, hanem védelmi funkcióját is elveszíti.

A homlokzat károsodásának, penészesedésnek és az épületszerkezet károsodásának megelőzése érdekében a homlokzatot időben fel kell újítani. A tökéletesen és szakszerűen elvégzett munka mellett a homlokzatfelújításra 7 év garanciát is vállalunk.

Homlokzatok tisztítása és festése

A homlokzatnak ellen kell állnia a kedvezőtlen időjárási körülményeknek, amelyek gyakran nemcsak a minőséget, hanem a megjelenést is befolyásolják. Ne várjon addig, amíg a homlokzaton lévő penész szabad szemmel is láthatóvá válik, hanem előzze azt meg.

Egy alapos mélytisztítás újjáéleszti a homlokzat színét, miközben eltávolítja a penészt és mohát. A tisztítás után a homlokzatra kiváló minőségű védőbevonatot viszünk fel. Tanácsot adunk és elvégezzük a homlokzat szakszerű tisztítását, majd minőségi festéket viszünk fel a szigetelt és nem szigetelt épületeken egyaránt. A szolgáltatásra 5 év garanciát vállalunk.

umyvanie a nater fasád

Lapos és ferde tetők felújítása

Új tető, vagy akár az eredeti tetőszerkezet felújítása lenne a jobb megoldás az Ön számára, a megfelelő helyre jött, hogy segítsünk. Ha tetőfelújításhoz egy megbízható  céget keres, állunk rendelkezésére, ahol a legjobb minőségű szolgáltatásokat kínáljuk: tetőjavítás, felújítás, lapostető felújítás.

Hőszigetelő bevonat

Lakóházának felújításán gondolkodik ? Alternatív megoldást keres a hagyományos szigetelési rendszerekhez? Van egy megoldásunk az Ön számára, amely egy innovatív membrános hőszigetelő bevonat, amely nemcsak szebbé, hanem hatékonyabbá is teszi házát.

További információkért lépjen kapcsolatba velünk, és mi kidolgozunk egy megfelelő megoldást az Ön számára.

Ipari objektumok tisztítása

Ha szeretné, hogy az épülete pozitívan képviselje mindazt, amivel foglalkozik, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Kereskedelmi és irodaépületeket, valamint ipari és gyártócsarnokokat tisztítunk és újítunk fel.

Nem fontos a méret, hogy az épület kívülről vagy belülről koszos. Nálunk megtalálja a megfelelő megoldásokat, hogy épülete ismét újnak nézzen ki.

Tetőmosás és -bevonatolás

Nemcsak a homlokzatot, hanem a tetőt is számos kedvezőtlen tényező befolyásolja. Az időjárási hatások mellett a tetőszerkezetet megzavarhatják a tetőn gyökeret eresztő növények is.

A felújítással megelőzheti a károkat és meghosszabbíthatja a tető élettartamát. A tisztítás és a védőbevonat felhordása ideális megoldás, ha növelni szeretné a tető tartósságát és biztosítani szeretné annak hosszú élettartamát. Felújítjuk lakóházak, irodaházak vagy egyéb építmények tetejét, valamint  megbirkózunk a lapos és ferde tetőkkel egyaránt. Bízza ránk a tető felújítását.

Nagyméretű beltéri festés

Egy nagy csarnokot, raktárat, üzlethelyiséget vagy egy egész lakóházat szeretne kifesteni?

Nemcsak különböző színekben, hanem különböző tulajdonságokkal (nedvességálló, tűzálló, …) is megfelelő bevonatokat kínálunk Önnek. Az Ön igényeitől függően tanácsot adunk, és az egész belső teret kifestjük. Szakemberekből álló csapatunk kizárólag kiváló minőségű anyagokkal és modern technológiával dolgozik.

Nem szigetelt és történelmi épületek felújítása

A szeszélyes időjárás, az elhasználódás vagy a nem megfelelő kivitelezés hatására bármilyen típusú épületben különféle károk keletkezhetnek. Minél hamarabb avatkozik be, annál kevesebb kárt okoznak az időjárási körülmények.

A félbeton, panel, brizolit rendszerek felújítása a megfelelő elemekkel megmentheti az egész épületet az összeomlástól és meghosszabbíthatja annak élettartamát.

Graffiti eltávolítása

Ha problémája van a graffitivandalizmussal, szívesen segítünk az eltávolításban és az azt követő megelőzésben minőségi graffiti elleni bevonatokkal, amelyek megvédhetik homlokzatát a további károktól.

Tanácsra van szüksége?

Slovenský English